alla kategorier

1000ltr formblåsningsmaskin för flytande solenergi

Plats för Ursprung:SuZhou Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:JWZ-BM1000
certifiering:CE, ISO
Minimum antal:1 set
Packaging detaljer: Palettförpackning
LEVERANSTID:120 DAYS
Betalningsvillkor:TT,LC


Kontakta
Produktens arbetsvideo

Beskrivning

● Lämplig för tillverkning av olika sorters plastflottörer.

● Valfri bottenförsegling, utmatning av produkter, kärndragande rörelseelement.

● Anta extruderingssystem med hög effekt, ackumulerande matrishuvud.

● Hydrauliskt servokontrollsystem.

Tillämpningar

Fabriksområdet är på 300 tunnland, mer än 1000 anställda och 280 tekniska ochmentanställda; Vi har en högt kvalificerad FoU och erfaren maskin- och elektrotekniker samt avancerad bearbetningsgrund och normativ monteringsbutik. Vi levererar mer än 1000 anger linjer årligen .Fjärrsupportsystem, 24-timmars online support för processen och programmet modifiering av nya och gamla produkter.85% av maskinens delar bearbetas av oss själva, såsom skruvcylinder, matris huvud, mall, öppnings- och stängningsmekanism etc. för att säkerställa kvalitet och stabilitet hos de mekaniska delarna.Cirka 2-30 liter formblåsningsmaskiner, enligt kundens krav, valfri auto-deflashing, on-line, skrottransport on line, färdig produkttransport online. Cirka 2-30 liter formblåsningsmaskiner, enligt kundens krav, valfri auto-deflashing, on-line, skrottransport on line, färdig produkttransport online.
Specifikationer
ModellEnhetBM1000
Max produktvolymL1000
Die huvud struktur          Ackumulerande typ
Huvudskruvdiametermm135
Max mjukgörande kapacitet (PE)kg / h550-650
KörmotorKw160
Ackumulerande volymL45
Oljepumpens motoreffekt (Servo)Kw55
KlämkraftKN1200
Mellanslag mellan plattanmm1000-2700
Plattans storlek W * Hmm1600 * 2400
Max. mögelstorlekmm1400 * 2400
Värmekraft hos munstyckshuvudetKw57
Maskindimension L * B * Hm11 * 6.2 * 7.5
Maskinvikt vikt~~POS=HEADCOMPT50
Total effektKw294

Notera: Informationen ovan är endast för referens, produktionslinjen kan utformas efter kundens krav.

konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. är ett annat utvecklingsstrategicenter i Shanghai JWELL Machinery Co., Ltd., lokaliserat i Jiangsu zhongguancun Högteknologisk industripark, Liyang city, Jiangsu-provinsen, en högteknologisk tillverkare som specialiserat sig på forskning och utveckling av plastutrustningsutrustning. Fabriksområdet är på 400 tunnland; Vi har en högt kvalificerad FoU och ett erfaret maskin- och elektroteknikerteam samt avancerad bearbetningsgrund och normativ monteringsbutik. Vår företagsanda är "Uppmärksam, under, snabb och ordnad", och fortsätter att utforska nya extruderingsfält. Välkommen för nya och gamla kunder att besöka oss för utredning, vägledning och samarbete. Vi är glada att kunna erbjuda kraftfullt stöd


8
9
10
Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
Vanliga frågor

F1: Vad är din produktionskapacitet?
A1: Vi producerar mer än 2000 avancerade extruderingslinjer varje år över hela världen.

F2: Vad sägs om frakt?
A2: Vi kan skicka de små reservdelarna med flyguttryck för brådskande ärenden. Och hela produktionslinjen till sjöss för att spara kostnaden. Du kan antingen använda din egen tilldelade fraktagent eller vår kooperativa speditör. Närmaste hamn är Kina Shanghai, Ningbo hamn, vilket är bekvämt för sjötransporter ..

F3: Finns det någon tjänst före försäljning?
A3: Ja, vi stöder våra affärspartners med service efter försäljning. Jwell har mer än 300 tekniska testingenjörer som reser över hela världen. Eventuella fall skulle besvaras med snabba lösningar. Vi tillhandahåller utbildning, testning, drift och underhållsservice under en livstid.

F4: Är vårt företag och pengar säkra med Jwell Machinery?
A4: Ja, ditt företag är säkert och dina pengar är säkra. Om du markerar Kinas svarta lista, kommer du att se att den inte innehåller vårt namn eftersom vi aldrig skämmer bort vår kund tidigare. JWELL har gott rykte från kunderna och vår verksamhet och kunder växer år för år.


UNDERSÖKNING