alla kategorier

30litre blåsformningsmaskin för Jerrycans

Plats för Ursprung:SuZhou Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:JWZ-BM30
certifiering:CE, ISO
Minimum antal:1 set
Packaging detaljer: Palettförpackning
LEVERANSTID:75 DAYS
Betalningsvillkor:TT,LC


Kontakta
Produktens arbetsvideo

Beskrivning

● Lämplig för tillverkning av 15-30L jerrycans i olika storlekar

● Anta extruderingssystem med hög effekt, ackumulerande matrishuvud.

● Valfritt visningssystem.

● Hydrauliskt servostyrsystem som tillval.

Tillämpningar

Fabriksområdet är på 300 tunnland, mer än 1000 anställda och 280 tekniska och mentanställda; Vi har en högt kvalificerad FoU och erfaren maskin- och elektrotekniker samt avancerad bearbetningsgrund och normativ monteringsbutik. Vi levererar mer än 1000 anger linjer årligen .Fjärrsupportsystem, 24-timmars online support för processen och programmet modifiering av nya och gamla produkter.85% av maskinens delar bearbetas av oss själva, såsom skruvcylinder, matris huvud, mall, öppnings- och stängningsmekanism etc. för att säkerställa kvalitet och stabilitet hos de mekaniska delarna.Cirka 2-30 liter formblåsningsmaskiner, enligt kundens krav, valfri auto-deflashing, on-line, skrottransport on line, färdig produkttransport online. Cirka 2-30 liter formblåsningsmaskiner, enligt kundens krav, valfri auto-deflashing, on-line, skrottransport on line, färdig produkttransport online.

 


Specifikationer
ModellEnhetBM30
Max produktvolymL30
Torr cykelPc / h600
Die huvud strukturAckumulerande typ
Huvudskruvdiametermm80
Max mjukgörande kapacitet (PE)kg / h120
KörmotorKw37
Ackumulerande volymL5.2
Oljepumpens motoreffekt(Servo)Kw22
KlämkraftKN280
Mellanslag mellan plattanmm400-900
Plattans storlek W * Hmm740 * 740
Max. mögelstorlekmm550 * 650
Värmekraft hos munstyckshuvudetKw20
Maskindimension L * B * Hm4.3 * 2.2 * 3.5
Maskinvikt vikt~~POS=HEADCOMPT12
Total effektKw95

Notera: Informationen ovan är endast för referens, produktionslinjen kan utformas efter kundens krav.

konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. är ett annat utvecklingsstrategicenter i Shanghai JWELL Machinery Co., Ltd., lokaliserat i Jiangsu zhongguancun Högteknologisk industripark, Liyang city, Jiangsu-provinsen, en högteknologisk tillverkare som specialiserat sig på forskning och utveckling av plastutrustningsutrustning. Fabriksområdet är på 400 tunnland; Vi har en högt kvalificerad FoU och ett erfaret maskin- och elektroteknikerteam samt avancerad bearbetningsgrund och normativ monteringsbutik. Vår företagsanda är "Uppmärksam, under, snabb och ordnad", och fortsätter att utforska nya extruderingsfält. Välkommen för nya och gamla kunder att besöka oss för utredning, vägledning och samarbete. Vi är glada att kunna erbjuda kraftfullt stöd


8
9
10
Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
Vanliga frågor

F1: Vad är din produktionskapacitet?
A1: Vi producerar mer än 2000 avancerade extruderingslinjer varje år över hela världen.

F2: Vad sägs om frakt?
A2: Vi kan skicka de små reservdelarna med flyguttryck för brådskande ärenden. Och hela produktionslinjen till sjöss för att spara kostnaden. Du kan antingen använda din egen tilldelade fraktagent eller vår kooperativa speditör. Närmaste hamn är Kina Shanghai, Ningbo hamn, vilket är bekvämt för sjötransporter ..

F3: Finns det någon tjänst före försäljning?
A3: Ja, vi stöder våra affärspartners med service efter försäljning. Jwell har mer än 300 tekniska testingenjörer som reser över hela världen. Eventuella fall skulle besvaras med snabba lösningar. Vi tillhandahåller utbildning, testning, drift och underhållsservice under en livstid.

F4: Är vårt företag och pengar säkra med Jwell Machinery?
A4: Ja, ditt företag är säkert och dina pengar är säkra. Om du markerar Kinas svarta lista, kommer du att se att den inte innehåller vårt namn eftersom vi aldrig skämmer bort vår kund tidigare. JWELL har gott rykte från kunderna och vår verksamhet och kunder växer år för år.


UNDERSÖKNING