alla kategorier

Jwell BCF Carpet Spinning Line

Plats för Ursprung: Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:BCF
certifiering:CE, ISO
Minimum antal:1 set
Packaging detaljer:Palettförpackning
LEVERANSTID:60 DAYS
Betalningsvillkor:TT,LC


Kontakta oss
Beskrivning

Plats för Ursprung: Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:BCF
certifiering:CE, ISO
bild

Med PA6, PET och PP som råmaterial antar maskinen enstegsprocess för spinning, dragning och deformationer för att producera BCF-garn; PP-råvaror kan läggas till återvunna material, minska kostnaden. Och PET-råvaror kan användas i 100% flaskflingor. 

Genom att använda kombinationen av snurrande 、 ritning 、 lindning och annan modulär utrustning, kan produceras monokrom, mattgarn; Anta viktfärgsmakningssystemet för att säkerställa enande av den ursprungliga garnfärgen. 

Med ny skruv, pipa, speciell processdesign, lämplig för produktion av en mängd olika polymerer. 

Det specialdesignade expanderade snurrpaketet används för att säkerställa en jämn fördelning av snurrande smälta och flöde smidigt. 

En speciell roterande expanderad del används för att förbättra stabiliteten hos BCF-garn. 

Specialdesignat monomersugningssystem kan släppa ut oligomer och laktam. 

En ny typ av munstycksändringsanordning och den optimerade kyltrumman mellan koordineringen för att säkerställa utmärkt krullformning. 

De heta guldkronorna använder synkronmotor, högfrekvent uppvärmning, importerad temperaturkontrollsändare, för att säkerställa samma temperatur på den heta guldringen. 

Med det automatiska lindningssystemet är garnspänningen konstant, med bra överföring är garnformen utmärkt.

Tillämpningar

Huvudsakliga tekniska parametrar

Textilomfattning: 600d-3600d;

Mekanisk hastighet: 2800m / min

Avstånd: 1700 mm

Huvudantal: 2/3

Spinndiameter: 120mm 150mm

Komponentform:. Övre eller nedre

Kylbalkens kylläge: sidblåsning

Diameter på Hot Roll: φ220mm

Expansionsdeformator: friktionsskovel eller icke-skoveldeformer

Kyltrumma: φ400mm, φ420mm

Lindningshuvud: automatiskt omkopplingslindningshuvud
Specifikationer

Våra huvudprodukter inkluderar:

Teknik och tillverkning av Polyester POY, FDY, TCS och Spandex kemiska fiber spinning maskiner;

JW-serien: Polyester, polypropen och polyamid POY, FDY och industriellt garn kemisk fiber Spinning maskin, PA6, PET komposit spinning maskin;

JW1260, JWA1260, JWA1380, JWA1500, JWA1680, JWA1800-serien traverskamtyp Automatiska lindare och JWAR1500, - JWAR1680, JWAR1800-serien birotortyp Automatiska lindare;

JWM20-200 serie kemisk fiber skruv-extruder.


konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel: Vi kan tillhandahålla ett nyckelfärdigt projekt för direkt spinnmaskiner

JWELL fiber maskiner co., Ltd (Suzhou) är ett viktigt utvecklingsstrategicenter och tillverkningskällare under JWELL GROUP. Det ligger i Chengxiang industriområde,Taicang, Suzhou City, 30 minuter långt från Shanghai Hongqiao flygplats. Det täcker ett område på 20 hektar och verkstadsområdet är 120000 kvadratmeter, utrustat med CNC-maskiner och standardiserad monteringsverkstad. Mer än 1000 anställda, med högkvalitativ design och FoU-team och erfaret mekaniskt och elektriskt idrifttagande team. Med år av rik erfarenhet inom kemisk fiberindustri ägnar Shanghai Jwell sig åt designen av kemiska fiberprojekt och tillverkning av utrustning. Maskinen har sålts i många länder, såsom Indien, Korea, Thailand, Indonesien, Iran, Turkiet, Egypten, Syrien, Argentina och Italien och etc.

bild8
9
10
Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
Vanliga frågor

F1: Vad är din produktionskapacitet?
A1: Vi producerar mer än 2000 avancerade extruderingslinjer varje år över hela världen.

F2: Vad sägs om frakt?
A2: Vi kan skicka de små reservdelarna med flyguttryck för brådskande ärenden. Och hela produktionslinjen till sjöss för att spara kostnaden. Du kan antingen använda din egen tilldelade fraktagent eller vår kooperativa speditör. Närmaste hamn är Kina Shanghai, Ningbo hamn, vilket är bekvämt för sjötransporter ..

F3: Finns det någon tjänst före försäljning?
A3: Ja, vi stöder våra affärspartners med service efter försäljning. Jwell har mer än 300 tekniska testingenjörer som reser över hela världen. Eventuella fall skulle besvaras med snabba lösningar. Vi tillhandahåller utbildning, testning, drift och underhållsservice under en livstid.

F4: Är vårt företag och pengar säkra med Jwell Machinery?
A4: Ja, ditt företag är säkert och dina pengar är säkra. Om du markerar Kinas svarta lista, kommer du att se att den inte innehåller vårt namn eftersom vi aldrig skämmer bort vår kund tidigare. JWELL har gott rykte från kunderna och vår verksamhet och kunder växer år för år.


UNDERSÖKNING