alla kategorier

Jwell Special Fiber & New Material Spinning Machine

Plats för Ursprung: Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:Speciell fiber
certifiering:CE, ISO
Minimum antal:1 set
Packaging detaljer:Palettförpackning
LEVERANSTID:60 DAYS
Betalningsvillkor:TT,LC


Kontakta
Beskrivning

Plats för Ursprung: Kina
Varumärke:Speciell fiber
Modellnummer:TPU
certifiering:CE, ISO
bild

Multikomposit spinnmaskin

Denna maskin är lämplig för tillverkning av polyester och polyamid och polypropen och deras modifierade polymertyp; co-spinning, center och split tunn typ; POY / FDY komposit lång filament av orange kronbladstyp eller specialiserad garntyp etc. Används allmänt för hotellrengöringsmedel, badrumsrengöring, bilinredning, matta, filt och så vidare.

Kolfiber spinning maskin

Den är huvudsakligen lämplig för kolfiber. Kolfiber är en ny typ av fibermaterial med hög hållfasthet och hög modul, som innehåller mer än 95% kol. Kolfiber är "mjukt på utsidan och styvt på insidan", lättare i massa än metallaluminium, men starkare än stål, och har egenskaper som korrosionsbeständighet och hög modul, används ofta i nationellt försvar, Aerospace, nya lätta bilfält och högpresterande civilt område.

T400 Bi-Component spinning utrustning

T400 tillverkad av PET och PTT två helt olika råvaror, konfigurationen av två uppsättningar extruder, smältpolymerrörledning, tvåkomponents snurrstråle, individuellt värmesystem, med en speciell process för att snurra utrustningen kan produceras PET -PA6 Bi- Komponentgarn eller LSland-komponentgarn. T400 Bi-Component-filament tillhör en ny typ av elastisk kompositfiber utan spandex men den har en bättre flexibilitet som också löste spandexen inte lätt att färga, överdriven i elasticitet, komplex i vävning, stabil i tygstorlek , och i spandexåldring eller många andra problem. T400 används ofta i byxor, denim, sportkläder, mode damkläder och andra områden.

Tillämpningar

bild


Specifikationer

Våra huvudprodukter inkluderar:

Teknik och tillverkning av Polyester POY, FDY, TCS och Spandex kemiska fiber spinning maskiner;

JW-serien: Polyester, polypropen och polyamid POY, FDY och industriellt garn kemisk fiber Spinning maskin, PA6, PET komposit spinning maskin;

JW1260, JWA1260, JWA1380, JWA1500, JWA1680, JWA1800-serien traverskamtyp Automatiska lindare och JWAR1500, - JWAR1680, JWAR1800-serien birotortyp Automatiska lindare;

JWM20-200 serie kemisk fiber skruv-extruder.


konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel: Vi kan tillhandahålla ett nyckelfärdigt projekt för direkt spinnmaskiner

JWELL fiber maskiner co., Ltd (Suzhou) är ett viktigt utvecklingsstrategicenter och tillverkningskällare under JWELL GROUP. Det ligger i Chengxiang industriområde,Taicang, Suzhou City, 30 minuter långt från Shanghai Hongqiao flygplats. Det täcker ett område på 20 hektar och verkstadsområdet är 120000 kvadratmeter, utrustat med CNC-maskiner och standardiserad monteringsverkstad. Mer än 1000 anställda, med högkvalitativ design och FoU-team och erfaret mekaniskt och elektriskt idrifttagande team. Med år av rik erfarenhet inom kemisk fiberindustri ägnar Shanghai Jwell sig åt designen av kemiska fiberprojekt och tillverkning av utrustning. Maskinen har sålts i många länder, såsom Indien, Korea, Thailand, Indonesien, Iran, Turkiet, Egypten, Syrien, Argentina och Italien och etc.

bild8
9
10
Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
Vanliga frågor

F1: Vad är din produktionskapacitet?
A1: Vi producerar mer än 2000 avancerade extruderingslinjer varje år över hela världen.

F2: Vad sägs om frakt?
A2: Vi kan skicka de små reservdelarna med flyguttryck för brådskande ärenden. Och hela produktionslinjen till sjöss för att spara kostnaden. Du kan antingen använda din egen tilldelade fraktagent eller vår kooperativa speditör. Närmaste hamn är Kina Shanghai, Ningbo hamn, vilket är bekvämt för sjötransporter ..

F3: Finns det någon tjänst före försäljning?
A3: Ja, vi stöder våra affärspartners med service efter försäljning. Jwell har mer än 300 tekniska testingenjörer som reser över hela världen. Eventuella fall skulle besvaras med snabba lösningar. Vi tillhandahåller utbildning, testning, drift och underhållsservice under en livstid.

F4: Är vårt företag och pengar säkra med Jwell Machinery?
A4: Ja, ditt företag är säkert och dina pengar är säkra. Om du markerar Kinas svarta lista, kommer du att se att den inte innehåller vårt namn eftersom vi aldrig skämmer bort vår kund tidigare. JWELL har gott rykte från kunderna och vår verksamhet och kunder växer år för år.


UNDERSÖKNING