alla kategorier

Jwell höghastighets enkel skruv extruder PE / PP dubbelvägg korrugerad rör produktionslinje

Plats för Ursprung:ChangZhou Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:JWSBL300/600/800/1000/1200
certifiering:CE, ISO
Minimum antal:1 set
Packaging detaljer:Palettförpackning
LEVERANSTID:60 DAYS
Betalningsvillkor:TT,LC


Kontakta
Produktens arbetsvideo

Beskrivning

Plats för Ursprung:ChangZhou Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:JWSBL300/600/800/1000/1200
certifiering:CE, ISO

Korrugerad rörledning är tredje generationens förbättrade produkt från Jwell. Extruderns produktion och rörets produktionshastighet ökas kraftigt med 3-20% jämfört med den föregående produkten. Online belling kan uppnås för att säkerställa prestanda hos de formade korrugerade rörprodukterna. Antar Siemens HMI-system.

苏州 金 纬 2021 版 -45

 

1. Den nydesignade stängda gjutmaskinen antar ett speciellt högeffektivt kylsystem för att bilda aluminiummoduler, vilket avsevärt förbättrar kyleffektiviteten vid tillverkning av korrugerade rörprodukter.

苏州 金 纬 2021 版 -46

 

2. Snabb extruderingsmaskin med hög effekt och hög effekt som stöder en professionell design av korrugerad extruderingsform för att uppnå storskalig stabil extrudering;

bild

3. Bra utbytbarhet för modulen; aluminiumformningsmodulen använder LY12 högkvalitativt aluminiumlegeringsflygmaterial med kopparinnehåll ≥ 5%, precisionstrycksgjutningsprocess, högdensitetsmaterial, inga ljusporer, långvarig användning deformeras inte lätt. Kan anpassa olika modulvågformer enligt användarens krav;

 4. Stödjer automatisk DWC-skärare, datorkontroll, exakt skärposition, stabil körning och enkel att använda.

高速 保温 管
Tillämpningar

bild

konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel:

Jwell är den största tillverkaren av extruderingsmaskiner i plast i Kina. Vi har stabil leverantör och avancerad leverantör som ger oss de bästa kvalitetsprodukterna, såsom motor, växellåda, inverter, PLC..etc. Vi garanterar inte bara kvaliteten utan vi kan också säkerställa dess 100% verklig. För det viktigaste, skruven och cylindern, tillverkade vi av oss själva. Dessutom har vi den bästa kundservice. Vi har över 300 kundservice som kan göra kundservice för kunder över hela världen. Som en av våra japanska kunder sa: ”Varhelst människa finns, var du än kan se Jwell People”. Välja Jwell, välja framgång. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att bygga en hög intelligent global extrudering ekokedja tillsammans!8
9
10
Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
Vanliga frågor

F1: Vad är din produktionskapacitet?
A1: Vi producerar mer än 2000 avancerade extruderingslinjer varje år över hela världen.

F2: Vad sägs om frakt?
A2: Vi kan skicka de små reservdelarna med flyguttryck för brådskande ärenden. Och hela produktionslinjen till sjöss för att spara kostnaden. Du kan antingen använda din egen tilldelade fraktagent eller vår kooperativa speditör. Närmaste hamn är Kina Shanghai, Ningbo hamn, vilket är bekvämt för sjötransporter ..

F3: Finns det någon tjänst före försäljning?
A3: Ja, vi stöder våra affärspartners med service efter försäljning. Jwell har mer än 300 tekniska testingenjörer som reser över hela världen. Eventuella fall skulle besvaras med snabba lösningar. Vi tillhandahåller utbildning, testning, drift och underhållsservice under en livstid.

F4: Är vårt företag och pengar säkra med Jwell Machinery?
A4: Ja, ditt företag är säkert och dina pengar är säkra. Om du markerar Kinas svarta lista, kommer du att se att den inte innehåller vårt namn eftersom vi aldrig skämmer bort vår kund tidigare. JWELL har gott rykte från kunderna och vår verksamhet och kunder växer år för år.


UNDERSÖKNING