alla kategorier

Jwell Energy Saving 20mm - 110mm PE-rörsträngsprutningsmaskin för vattendränering / elektroniskt område

Plats för Ursprung:

Kina

Varumärke:

JWELL

Modellnummer:

JWS60 / 38

certifiering:

CE & ISO


Kontakta
Produktens arbetsvideo

Beskrivning

HDPE 20mm - 110mm PE Pipe Extruder appliceras huvudsakligen i vatten- och gastillförselrör. Denna produktionslinje kan producera i HDPE-röret med diametern 20mm/25mm/32mm/40mm/50mm/63mm/75mm/90mm/110mmoch kan också vara lämpliga för att producera olika tryckgradsrör från SDR9-SDR26. Denna produktionslinje består av JWS75 / 38 enkelskruvsträngsprutare, presshuvud, kalibreringstank, vattentank, kyltank, avlastningsenhet, skär och staplare. För att producera rör med högre kapacitet och högre effektivitet föreslår vi också att våra kunder utrustar Gravimetriska system. Efter alla dessa års utveckling har vi gjort en del modifieringar för huvudsträngsprutan, formhuvudet, kalibreringstanken och skäret för att skapa en bättre kundnöjdhet.

PE110


extruder:
HDPE-diameter på 20 mm - 110 mm PE-rörsträngspruta. Utrustad med JWS75 / 33 eller JWS 75/38 extruder med Siemens PLC-styrsystem och energibesparande värmesystem. Motorn kan variera från 75kw-160kw (75kw, 90kw, 110kw, 132kw, 160kw). Kapaciteten varierar också från 200-650 kg per timme. Vi erbjuder också två olika växellådor som kunderna kan välja. En är tillverkad i Kina bästa kvalitet varumärke Guomao; en annan är Flender, tillverkad i Tyskland.

Form / dör:
Jwell gör rörformarna själv. För HDPE-rör med specialmaterial 40Cr. Förutom kan vi också erbjuda en komplett reservdelsservice för mögel inklusive matrisstift, matrisbussning och kalibreringsmatris. Vi tillhandahåller också högkvalitativa och höghastighets kalibreringsdysor för att möta olika kunders krav.


Kalibreringstank:
Jwell designar högpresterande och energikalibreringstank för kunder. Den här kalibreringstanken är 9 meter för att säkerställa att rören kan vara tillräckligt med kylning och kalibrering. Den kan också utrustas med frekvensomformare för att spara energi och låga ljudnivå medan pumpen går. För extruderingsledning för rör med stor diameter (630 och uppåt) kommer kalibreringstanken att utformas som två delar för att säkerställa att den har en bättre kalibreringseffekt.


Kyltank:
Vattenmunnen är speciellt utformad inuti vattentanken. Och vattnet kan sprutas på rören i 360 graders riktning. Vattenmunnen kan också justeras för att möta kundens krav. För extruderingsledning för höghastighetsrör utrustade vi vanligtvis 3 uppsättningar vattentankar.
喷淋 箱

Transportenhet:
För 20mm - 110mm PE Pipe Extruder, designar Jwell två larver. Under kontroll av frekvensomformare eller servomotorstyrsystem kan denna avstängningsenhet synkroniseras med huvudsträngsprutan för att säkerställa att hela produktionslinjen fungerar smidigt.

牵引 机
Fräs:
Jwell design utan dammskärningssystem för denna maskin. Utrustad med frekvensomformare eller servomotorsystem kan skäraren klippa rören exakt. Skäreggen är också mycket slät.
切割 机

Stacker & Winder:
Denna utrustning är utrustad med pneumatiskt styrsystem. För små rör under 110mm (20-110mm) diameter. Vi föreslår vanligtvis vår kund att utrusta lindaren istället för att stapla.


Följande är några relevanta delar för rörmaskinen:

        


Tillämpningar

Som ett tåligt och elastiskt material som kan hålla i 100 år eller mer med minimalt underhåll har HDPE-rör visat sig vara överlägset många andra rörmaterial som ett medel som transporterar och distribuerar dricksvatten. HDPE-rörets långa livslängd och låga underhållskostnader, tillsammans med dess förmåga att installeras med en mängd olika dikefria tekniker leder till att HDPE-rör har de lägsta livscykelkostnaderna för alla dricksvattensystem. HDPE-rör är den perfekta rörlösningen för offentliga och privata dricksvattensystem. HDPE-röret har en livslängd på över 100 år och har mångsidigheten att utföra under olika förhållanden. HDPE-rör ger en logisk investering med lågt underhåll i kommunala och privata dricksvattenapplikationer. Kontakta oss idag för att prata med en kundtjänst om hur HDPE-vattenrör kan gynna ditt nästa projekt.

       


Specifikationer


QQ 图片 20210324131850

konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel:
Denna produktionslinje använder sig av Europas mest avancerade teknik. Det är en ny forskningsprestation av energibesparande produktionslinje, som är lämplig för extrudering av HDPE, PP och annat polyolefinrör med hög hastighet. Jämfört med den gemensamma produktionslinjen når den energibesparande effekten på 35% och produktens effektivitet ökar mer än 1 gånger, vilket sparar inte bara kostnaden för plats och arbetskraft utan förbättrar också effektiviteten.
Denna produktionslinje har snyggt utseende, högre automagisk grad, produktion pålitlig och stabil.


8
9
10
Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
Vanliga frågor

F1: Vad är din produktionskapacitet?
A1: Vi producerar mer än 2000 avancerade extruderingslinjer varje år över hela världen.

F2: Vad sägs om frakt?
A2: Vi kan skicka de små reservdelarna med flyguttryck för brådskande ärenden. Och hela produktionslinjen till sjöss för att spara kostnaden. Du kan antingen använda din egen tilldelade fraktagent eller vår kooperativa speditör. Närmaste hamn är Kina Shanghai, Ningbo hamn, vilket är bekvämt för sjötransporter ..

F3: Finns det någon tjänst före försäljning?
A3: Ja, vi stöder våra affärspartners med service efter försäljning. Jwell har mer än 300 tekniska testingenjörer som reser över hela världen. Eventuella fall skulle besvaras med snabba lösningar. Vi tillhandahåller utbildning, testning, drift och underhållsservice under en livstid.

F4: Är vårt företag och pengar säkra med Jwell Machinery?
A4: Ja, ditt företag är säkert och dina pengar är säkra. Om du markerar Kinas svarta lista, kommer du att se att den inte innehåller vårt namn eftersom vi aldrig skämmer bort vår kund tidigare. JWELL har gott rykte från kunderna och vår verksamhet och kunder växer år för år.


UNDERSÖKNING