alla kategorier

Jwell Energy Saving 315mm - 630mm PE Pipe Extruder för jordbruks / gasförsörjning

Plats för Ursprung:

Kina

Varumärke:

JWELL

Modellnummer:

JWS90 / 38

certifiering:

CE & ISO


Kontakta
Produktens arbetsvideo

Beskrivning

HDPE 315mm - 630mm PE Pipe Extruder appliceras huvudsakligen i vatten- och gastillförselrör. Denna produktionslinje kan producera i HDPE-röret med diametern 315mm / 355mm / 500mm / 630mmoch kan också vara lämpliga för att producera olika tryckgradsrör från SDR9-SDR26. Denna produktionslinje består av JWS90 / 38 enkelskruvsträngsprutare, presshuvud, kalibreringstank, vattentank, kyltank, avlastningsenhet, skär och staplare. För att producera rör med högre kapacitet och högre effektivitet föreslår vi också att våra kunder utrustar Gravimetriska system. Efter alla dessa års utveckling har vi gjort en del modifieringar för huvudsträngsprutan, formhuvudet, kalibreringstanken och skäret för att skapa en bättre kundnöjdhet.

extruder:
HDPE Diameter av 315 mm - 630 mm PE rör extruder. Utrustad med JWS90/38 extruder med Siemens PLC styrsystem och energibesparande värmesystem. Motorn kan variera från 250kw-280kw. Kapaciteten varierar också från 800-1000kg per timme. Vi erbjuder också två olika växellådor för kunderna att välja. Det ena är tillverkat i Kina av bästa kvalitetsmärke Guomao; en annan är Flender, tillverkad i Tyskland.
extruderForm / dör:
Jwell gör rörformarna själv. För HDPE -rör, med specialmaterialform 40Cr. Dessutom kan vi också erbjuda en komplett reservdelsservice för mögel inklusive stiftstift, munstycksbussning och kalibreringsmatris. Vi tillhandahåller också högkvalitativa och höghastighets kalibreringsmunstycken för att möta olika kunders krav.
Kalibreringstank:
Jwell designar högpresterande och energikalibreringstank för kunder. Denna kalibreringstank är 9 meter för att säkerställa att rören kan räcka till tillräckligt med kylning och kalibrering. Den kan också utrustas med frekvensomformare för att spara energi och låg ljudnivå medan pumpen är igång. För extruderingsledning för rör med stor diameter kommer kalibreringstanken att vara utformad som två delar för att säkerställa att den har en bättre kalibreringseffekt.

Vakuumtank
Kyltank:
Vattenmunnen är speciellt utformad inuti vattentanken. Och vattnet kan sprutas på rören i 360 graders riktning. Vattenmunnen kan också justeras för att möta kundens krav. För extruderingsledning för höghastighetsrör utrustade vi vanligtvis 3 uppsättningar vattentankar.
KyltankTransportenhet:
För 315 mm - 630 mm PE -rör extruder, Jwell design six caterpillar haul -off unit. Under kontroll av frekvensomformare eller servomotorstyrsystem kan denna avlägsnande enhet synkroniseras med huvudsträngsprutmaskinen för att säkerställa att hela produktionslinjen fungerar smidigt.

SkärarenFräs:
Jwell design utan dammskärningssystem för denna maskin. Utrustad med frekvensomformare eller servomotorsystem kan skäraren klippa rören exakt. Skäreggen är också mycket slät.

Staplare:
Denna utrustning är utrustad med pneumatiskt styrsystem. .


Tillämpningar

Som ett tåligt och elastiskt material som kan hålla i 100 år eller mer med minimalt underhåll har HDPE-rör visat sig vara överlägset många andra rörmaterial som ett medel som transporterar och distribuerar dricksvatten. HDPE-rörets långa livslängd och låga underhållskostnader, tillsammans med dess förmåga att installeras med en mängd olika dikefria tekniker leder till att HDPE-rör har de lägsta livscykelkostnaderna för alla dricksvattensystem. HDPE-rör är den perfekta rörlösningen för offentliga och privata dricksvattensystem. HDPE-röret har en livslängd på över 100 år och har mångsidigheten att utföra under olika förhållanden. HDPE-rör ger en logisk investering med lågt underhåll i kommunala och privata dricksvattenapplikationer. Kontakta oss idag för att prata med en kundtjänst om hur HDPE-vattenrör kan gynna ditt nästa projekt.

应用 场景 9    应用 场景 3    应用 场景 1


Specifikationer


QQ 图片 20210324131850

konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. är ett annat utvecklingsstrategicenter i Shanghai JWELL Machinery Co., Ltd., lokaliserat i Jiangsu zhongguancun Högteknologisk industripark, Liyang city, Jiangsu-provinsen, en högteknologisk tillverkare som specialiserat sig på forskning och utveckling av plastutrustningsutrustning. Fabriksområdet är på 400 tunnland; Vi har en högt kvalificerad FoU och ett erfaret maskin- och elektroteknikerteam samt avancerad bearbetningsgrund och normativ monteringsbutik. Vår företagsanda är "Uppmärksam, under, snabb och ordnad", och fortsätter att utforska nya extruderingsfält. Välkommen för nya och gamla kunder att besöka oss för utredning, vägledning och samarbete. Vi är glada att kunna erbjuda kraftfullt stöd


8
9
10
Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
Vanliga frågor

F1: Vad är din produktionskapacitet?
A1: Vi producerar mer än 2000 avancerade extruderingslinjer varje år över hela världen.

F2: Vad sägs om frakt?
A2: Vi kan skicka de små reservdelarna med flyguttryck för brådskande ärenden. Och hela produktionslinjen till sjöss för att spara kostnaden. Du kan antingen använda din egen tilldelade fraktagent eller vår kooperativa speditör. Närmaste hamn är Kina Shanghai, Ningbo hamn, vilket är bekvämt för sjötransporter ..

F3: Finns det någon tjänst före försäljning?
A3: Ja, vi stöder våra affärspartners med service efter försäljning. Jwell har mer än 300 tekniska testingenjörer som reser över hela världen. Eventuella fall skulle besvaras med snabba lösningar. Vi tillhandahåller utbildning, testning, drift och underhållsservice under en livstid.

F4: Är vårt företag och pengar säkra med Jwell Machinery?
A4: Ja, ditt företag är säkert och dina pengar är säkra. Om du markerar Kinas svarta lista, kommer du att se att den inte innehåller vårt namn eftersom vi aldrig skämmer bort vår kund tidigare. JWELL har gott rykte från kunderna och vår verksamhet och kunder växer år för år.


UNDERSÖKNING