alla kategorier

Jwell hög kapacitet 110mm - 315mm PE-rörsträngsprutningsledning för gasvattenförsörjning

Plats för Ursprung:

Kina

Varumärke:

JWELL

Modellnummer:

JWS75 / 38

certifiering:

CE & ISO


Kontakta
Produktens arbetsvideo

Beskrivning

HDPE 110mm - 315mm PE Pipe Extruder appliceras huvudsakligen i vatten- och gastillförselrör. Denna produktionslinje kan producera i HDPE-röret med diametern 110mm/125mm/160mm/200mm/250/315mmoch kan också vara lämpliga för att producera olika tryckgradsrör från SDR9-SDR26. Denna produktionslinje består av JWS75 / 38 enkelskruvsträngsprutare, presshuvud, kalibreringstank, vattentank, kyltank, avlastningsenhet, skär och staplare. För att producera rör med högre kapacitet och högre effektivitet föreslår vi också att våra kunder utrustar Gravimetriska system. Efter alla dessa års utveckling har vi gjort en del modifieringar för huvudsträngsprutan, formhuvudet, kalibreringstanken och skäret för att skapa en bättre kundnöjdhet.


extruder:
HDPE Diameter av 110mm - 315mm PE-rör Extruder. Utrustad med JWS 75/38 extruder med Siemens PLC-styrsystem och energibesparande värmesystem. Motorn kan variera från 132kw-160kw (132kw, 160kw). Kapaciteten varierar också från 550-650 kg per timme. Vi erbjuder också två olika växellådor som kunderna kan välja. En är tillverkad i Kina bästa kvalitet varumärke Guomao; en annan är Flender, tillverkad i Tyskland.
b897b8ec513833a7fc2737f911673b6

Form / dör:
Jwell gör rörformarna själv. För HDPE-rör med specialmaterial 40Cr. Förutom kan vi också erbjuda en komplett reservdelsservice för mögel inklusive matrisstift, matrisbussning och kalibreringsmatris. Vi tillhandahåller också högkvalitativa och höghastighets kalibreringsdysor för att möta olika kunders krav.

Kalibreringstank:
Jwell designar högpresterande och energikalibreringstank för kunder. Den här kalibreringstanken är 9 meter för att säkerställa att rören kan vara tillräckligt med kylning och kalibrering. Den kan också utrustas med frekvensomformare för att spara energi och låga ljudnivå medan pumpen går. För extruderingsledning för rör med stor diameter (630 och uppåt) kommer kalibreringstanken att utformas som två delar för att säkerställa att den har en bättre kalibreringseffekt.
bc0a561b5db7ba72c8e9365978f9050Kyltank:
Vattenmunnen är speciellt utformad inuti vattentanken. Och vattnet kan sprutas på rören i 360 graders riktning. Vattenmunnen kan också justeras för att möta kundens krav. För extruderingsledning för höghastighetsrör utrustade vi vanligtvis 3 uppsättningar vattentankar.
1881c1b0130ded0604eeec70dab6a24Transportenhet:
För 250-315 HDPE-rör designar Jwell tre larver. Under kontroll av frekvensomformaren eller servomotorstyrsystemet kan denna avlägsningsenhet synkroniseras med huvudsträngsprutan för att säkerställa att hela produktionslinjen fungerar smidigt.
牵引 机 AvstängningsenhetFräs:
Jwell design utan dammskärningssystem för denna maskin. Utrustad med frekvensomformare eller servomotorsystem kan skäraren klippa rören exakt. Skäreggen är också mycket slät.
Skärare 切割 机Stacker & Winder:
Denna utrustning är utrustad med pneumatiskt styrsystem. För de små rören under 315mm (250-315mm) diameter. Vi föreslår vanligtvis vår kund att utrusta lindaren istället för att stapla.


Följande är några relevanta delar för rörmaskinen:

IMG_6267    模具 2    IMG_6272


Tillämpningar

Som ett tåligt och elastiskt material som kan hålla i 100 år eller mer med minimalt underhåll har HDPE-rör visat sig vara överlägset många andra rörmaterial som ett medel som transporterar och distribuerar dricksvatten. HDPE-rörets långa livslängd och låga underhållskostnader, tillsammans med dess förmåga att installeras med en mängd olika dikefria tekniker leder till att HDPE-rör har de lägsta livscykelkostnaderna för alla dricksvattensystem. HDPE-rör är den perfekta rörlösningen för offentliga och privata dricksvattensystem. HDPE-röret har en livslängd på över 100 år och har mångsidigheten att utföra under olika förhållanden. HDPE-rör ger en logisk investering med lågt underhåll i kommunala och privata dricksvattenapplikationer. Kontakta oss idag för att prata med en kundtjänst om hur HDPE-vattenrör kan gynna ditt nästa projekt.

应用 场景 4    应用 场景 8    应用 场景 3


Specifikationer


QQ 图片 20210324131850

konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. är ett annat utvecklingsstrategicenter i Shanghai JWELL Machinery Co., Ltd., lokaliserat i Jiangsu zhongguancun Högteknologisk industripark, Liyang city, Jiangsu-provinsen, en högteknologisk tillverkare som specialiserat sig på forskning och utveckling av plastutrustningsutrustning. Fabriksområdet är på 400 tunnland; Vi har en högt kvalificerad FoU och ett erfaret maskin- och elektroteknikerteam samt avancerad bearbetningsgrund och normativ monteringsbutik. Vår företagsanda är "Uppmärksam, under, snabb och ordnad", och fortsätter att utforska nya extruderingsfält. Välkommen för nya och gamla kunder att besöka oss för utredning, vägledning och samarbete. Vi är glada att kunna erbjuda kraftfullt stöd


1
2
4
Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
集装箱 运输 图片 (4)
包装 图 6
Vanliga frågor

F1: Hur kan jag beställa och göra betalningar?
A1: När dina krav är klara och den bestämda extruderingslinjen är perfekt för dig. Vi skickar tekniska lösningar och Proforma-faktura till dig. Du kan betala via TT-banköverföring, LC som du vill.

F2: Om vi ​​tycker att ditt bankkonto eller e-postadress är annorlunda som tidigare, hur ska vi svara?
A2: Vänligen skicka inte betalningen och dubbelkolla med oss ​​innan du betalar (bankuppgifter kommer att listas i varje proformafaktura.) 

F3: Hur länge är leveransdatumet?
A3: Vanligtvis tar det cirka 1 - 4 månader beror på olika maskiner vid mottagande av förskottsbetalning.

Q4: Vad är din Minimum Order Quantity?
A4: En. Vi erbjuder både skräddarsydda extruderingslinjer och tekniska lösningar. Välkommen kontakta oss för teknisk innovation eller förbättringar för din framtida inköpsplan.   

UNDERSÖKNING