alla kategorier

Jwell High Capacity 710mm - 1200mm PE-rörsträngsprutningsmaskin

Plats för Ursprung:

Kina

Varumärke:

JWELL

Modellnummer:

JWS90/38; JWS120/38

certifiering:

CE & ISO


Kontakta
Produktens arbetsvideo

Beskrivning

HDPE 710mm - 1200mm PE Pipe Extruder appliceras huvudsakligen i vatten- och gastillförselrör. Denna produktionslinje kan producera i HDPE-röret med diametern 710mm / 1200mm, och kan också vara lämpliga för tillverkning av olika tryckgradrör från SDR9-SDR26. Denna produktionslinje består av JWS90/38 eller 120/38 extruder med en skruv, presshuvud, kalibreringstank, vattentank, kyltank, avlastningsenhet, fräs och staplare. För att producera större kapacitet, högre effektivitetsrör, föreslår vi också våra kunder att utrusta de Gravimetriska systemen. Efter alla dessa års utveckling har vi gjort en del modifieringar för huvudsaklig extruder, matrishuvud, kalibreringstank och fräs för att skapa en bättre kundnöjdhet.

PE1600 管材 线


extruder:
HDPE Diameter av 710 mm - 1200 mm PE rör extruder. Utrustad med JWS90/38 eller JWS 120/38 extruder med Siemens PLC styrsystem och energibesparande värmesystem. Motorn kan variera från 315kw-355w. Kapaciteten varierar också från 1000-1600kg per timme. Vi erbjuder också två olika växellådor för kunderna att välja. Det ena är tillverkat i Kinas bästa kvalitetsmärke Guomao; en annan är Flender, tillverkad i Tyskland.

extruder
Form / dör:
Jwell gör rörformarna själv. För HDPE-rör med specialmaterial 40Cr. Förutom kan vi också erbjuda en komplett reservdelsservice för mögel inklusive matrisstift, matrisbussning och kalibreringsmatris. Vi tillhandahåller också högkvalitativa och höghastighets kalibreringsdysor för att möta olika kunders krav.

Kalibreringstank:
Jwell designar högpresterande och energikalibreringstank för kunder. Den här kalibreringstanken är 9 meter för att säkerställa att rören kan vara tillräckligt med kylning och kalibrering. Den kan också utrustas med frekvensomformare för att spara energi och låga ljudnivå medan pumpen går. För extruderingsledning för rör med stor diameter (630 och uppåt) kommer kalibreringstanken att utformas som två delar för att säkerställa att den har en bättre kalibreringseffekt.

Vakuumtank
Kyltank:
Vattenmunnen är speciellt utformad inuti vattentanken. Och vattnet kan sprutas på rören i 360 graders riktning. Vattenmunnen kan också justeras för att möta kundens krav. För extruderingsledning för höghastighetsrör utrustade vi vanligtvis 3 uppsättningar vattentankar.

kyltank
Transportenhet:
För 710 mm - 1200 mm PE -rör extruder, Jwell design åtta larv avlastningsenhet. Under kontroll av frekvensomformare eller servomotorstyrsystem kan denna avlägsnande enhet synkroniseras med huvudsträngsprutmaskinen för att säkerställa att hela produktionslinjen fungerar smidigt.
dra av enhetenFräs:
Jwell design utan dammskärningssystem för denna maskin. Utrustad med frekvensomformare eller servomotorsystem kan skäraren klippa rören exakt. Skäreggen är också mycket slät.
Skäraren

Staplare:
Denna utrustning är utrustad med pneumatiskt styrsystem. 

stacker

Tillämpningar

Som ett tåligt och elastiskt material som kan hålla i 100 år eller mer med minimalt underhåll har HDPE-rör visat sig vara överlägset många andra rörmaterial som ett medel som transporterar och distribuerar dricksvatten. HDPE-rörets långa livslängd och låga underhållskostnader, tillsammans med dess förmåga att installeras med en mängd olika dikefria tekniker leder till att HDPE-rör har de lägsta livscykelkostnaderna för alla dricksvattensystem. HDPE-rör är den perfekta rörlösningen för offentliga och privata dricksvattensystem. HDPE-röret har en livslängd på över 100 år och har mångsidigheten att utföra under olika förhållanden. HDPE-rör ger en logisk investering med lågt underhåll i kommunala och privata dricksvattenapplikationer. Kontakta oss idag för att prata med en kundtjänst om hur HDPE-vattenrör kan gynna ditt nästa projekt.

应用 场景 6    应用 场景 2    应用 场景 1


Specifikationer


QQ 图片 20210324131850

konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel:
Denna produktionslinje använder sig av Europas mest avancerade teknik. Det är en ny forskningsprestation av energibesparande produktionslinje, som är lämplig för extrudering av HDPE, PP och annat polyolefinrör med hög hastighet. Jämfört med den gemensamma produktionslinjen når den energibesparande effekten på 35% och produktens effektivitet ökar mer än 1 gånger, vilket sparar inte bara kostnaden för plats och arbetskraft utan förbättrar också effektiviteten.
Denna produktionslinje har snyggt utseende, högre automagisk grad, produktion pålitlig och stabil.


1
2
4
Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 2
集装箱 运输 图片 (2)
集装箱 运输 图片 (4)
包装 图 5
包装 图 6
Vanliga frågor

F1: Hur kan jag beställa och göra betalningar?
A1: När dina krav är klara och den bestämda extruderingslinjen är perfekt för dig. Vi skickar tekniska lösningar och Proforma-faktura till dig. Du kan betala via TT-banköverföring, LC som du vill.

F2: Om vi ​​tycker att ditt bankkonto eller e-postadress är annorlunda som tidigare, hur ska vi svara?
A2: Vänligen skicka inte betalningen och dubbelkolla med oss ​​innan du betalar (bankuppgifter kommer att listas i varje proformafaktura.) 

F3: Hur länge är leveransdatumet?
A3: Vanligtvis tar det cirka 1 - 4 månader beror på olika maskiner vid mottagande av förskottsbetalning.

Q4: Vad är din Minimum Order Quantity?
A4: En. Vi erbjuder både skräddarsydda extruderingslinjer och tekniska lösningar. Välkommen kontakta oss för teknisk innovation eller förbättringar för din framtida inköpsplan.   

UNDERSÖKNING