alla kategorier

Nyheter

Hur man gör XPE, IXPE Wall Sticker, Foot Mat, vet du?

Tid: 2021-06-25 Kommentar: 54

Produktionslinjen för XPE-skumplåt är en mogen produktionslinje designad av Jwell Machinery Co., Ltd. baserad på 20 års erfarenhet av skruvdesign och kontinuerlig optimering. XPE specialextruderenhet, som förlitar sig på företagets år av erfarenhet av skruvar, optimerar skruvens strukturdesign på basis av den konventionella XPE extruderskruven, förbättrar kylsystemet för cylindern och skruvkärnan och utför även de strukturella dimensionerna av formen. Större förändringar gör att extrudern och formen fungerar bra under villkoret av hög skruvrotationshastighet för att säkerställa mjukgöring av materialet, enhetlig spridning och temperaturkontrollerbar.

1 Jwell XPE Extrusion Line

Den nya utbyggda trestegsugnen är 23 meter lång och 5.5 meter hög. Den är uppdelad i förvärmningssektion, tvärbindningssektion och skumningssektion. Utrustad med importerade märkesbrännare med hög precision energibesparande för att säkerställa att temperaturen i varje sektion kontrolleras inom plus eller minus 1 grad. Uppfyll kraven för skumningsprocessen. Ugnskroppen är en trestegsugn med samma mängd arbetsgas som en tvåstegsugn. Kan tillverka XPE, IXPE gummi och skumplastprodukter. XPE (IXPE) är ett fristilt kontinuerligt skummaterial. Slät yta, sluten cell, oberoende, enhetlig, icke-absorberande, obegränsad längd, icke-absorberande mjukt material. Den största egenskapen hos denna ugn är dess stora effekt, med ett maximum på 200~220 kg/h.

2 Jwell XPE Plåtextruderingslinje

Huvudspecifikationen för XPE skumplåtsextruderingslinje

3 Jwell XPE Plåtextrudering LIne

XPE skumugns prestandafördelar:
1) Förvärmnings- och tvärbindningssektionerna har ändrats kraftigt för att minska värmekapacitetsutrymmet samtidigt som processkraven uppfylls. Samtidigt sparas energi.
2) Värmefördelningen i ugnen övervinner defekten med orimlig värmefördelning i ugnen i Sydkorea och ligger närmare kravet på arbetsvärme för XPE-skumning. Gör XPE-skum i ett relativt brett processområde, skum fullt och stabilt.
3) Stor effekt. Bland de skumugnar som för närvarande tillverkas i Kina har vår trestegsugn den största effekten (max 200 kg/timme eller mer). Dessutom är XPE-skumceller tätare än tvåstegsugnar. Gasförbrukningen är likvärdig med en tvåstegsugn.
4) Observationshål sätts på skumsektionens väggpaneler. Samtidigt sätts en baffelstruktur vid utgången av den skummande ugnen, och storleken på ugnens mynning justeras enligt produktionsförhållandena för att uppnå effekten av energibesparing.
5) Det maximala expansionsförhållandet kan nå 35-40 gånger.

4 Jwell XPE-plåtextruderingslinje

XPE ark Applikation

För mer information, vänligen kontakta via: [e-postskyddad]; [e-postskyddad]

5 Jwell XPE-plåtextruderingslinje

XPE-ark appliceras i Idealiska material för värmekonservering av bilar och luftkonditioneringsapparater har utvecklats snabbt på sport- och fritidsmarknaden under de senaste åren, såsom surfbrädor, fuktsäkra mattor, yogamattor och så vidare. Den har också vissa användningsområden inom konstruktion, och den har ett bredare användningsområde i flamskyddsmaterial. Under de senaste åren har det använts i stor utsträckning inom fordons- och förpackningsindustrin.

6 Jwell XPE-plåtextruderingslinje

Egenskaperna hos XPE-skummaterial: dess struktur är ett oberoende material med slutna celler, så det har också funktionen av värmeisolering och värmebevarande; den har också egenskaperna att reducera buller och vattentäthet, och den har värmebeständighet, åldringsbeständighet och kemisk beständighet. I synnerhet uppfyller den de utmärkta egenskaperna för internationella miljöskyddskrav och själva produkten är lindad och kan lamineras, så tvärbundna polyetenskumspiraler används i stor utsträckning inom: central luftkonditioneringsteknik, rörledningsteknik, stora behållare, hög- klass komposittaksystem (isolering Ljudisolering); ledande förpackning av bagagefoder, integrerade kretskort och andra elektriska apparater; mellansula av exklusiva sportskor; bildämpning och värmeisolering, dekorativa material; flytande material; enkelskikts- eller dubbelbelagda tejpprodukter och andra områden.

7 Jwell XPE-plåtextruderingslinje

Strålningstvärbunden skumskiva (IXPE förkortat): Ytan på denna kemiskt tvärbundna skumplastskiva är stabilare, tätare, med mindre och mer enhetliga celler, och alla fysikaliska egenskaper är bättre än XPE. Det används ofta inom konstruktion och kemiteknik. Pipeline, termisk teknik, fordons- och fartygstillverkning, förpackningsindustri, jordbruk, fiske, sport och underhållningsindustri. För närvarande är denna produkt fortfarande i tillväxtstadiet på marknaden i Kina, och potentialen för utveckling är ganska stor. IXPEs hela anläggningsutrustning som tillverkas av Jinwei Company innehåller huvudsakligen tre delar: extruderingpelletisering, extruderingsplåt och skumproduktionslinje.

8 Jwell XPE-plåtextruderingslinje