alla kategorier

Nyheter

JWELL Välkommen till Thailand InterPlas

Tid: 2022-06-10 Kommentar: 35

1

Thailands 30:e internationella gummi- och plastutställning 2022 kommer att hållas på BITEC Convention and Exhibition Centre i Bangkok, Thailand under 22 - 25 juni. I denna utställning kommer vårt företag att visa många utrustningar som ny konisk dubbelskruvextruder, medicinsk rörproduktionslinje, trevalskalander, automatisk formblåsningsmaskin, etc. Bland dem kommer BKWELL-företagets automatiska formblåsningsmaskin med avancerad teknologi att demonstreras på webbplats. Vi inbjuder dig uppriktigt att besöka montern hos Jwell Machinery (monternr: 4A31), för att bevittna och uppleva utrustningsinnovationen och servicekvaliteten hos Jwell Machinerys professionella företag, och dela de senaste forskningsresultaten inom området för extruderingsutrustning.

2

3

4

Bkwell Intelligent Equipment (Thailand) Co., Ltd. är ett annat viktigt utvecklingsstrategicentrum för JWELL. Det ligger i Bangkaew, Bangphli, Samutprakan-provinsen, runt Bangkok, Thailand. Fabriken ligger i Rojana Industrial Park, Pluak Daeng, Rayong-provinsen. Det täcker en yta på cirka 93,000 XNUMX kvadratmeter. Vårt företag är en högteknologisk tillverkare som ägnar sig åt forskning, utveckling och tillverkning av utrustning för extrudering av plast. Det har vidareutvecklat den thailändska marknaden genom lokaliserade tjänster och förkortad svarstid, för att expandera den sydostasiatiska marknaden. Efter det accelererade det Jwells inträde på den internationella marknaden, utökade den inkrementella marknaden och ökade varumärkesmedvetenheten för JWELL och BKWELL i Thailand och Sydostasien.

5

6

7

8

Som den tredje största plastkonsumentmarknaden i de tio ASEAN-länderna har Thailand en enorm efterfrågan på marknaden och breda utvecklingsmöjligheter. Sedan 2004 har JWELL startat försäljning och service av skruvar och extruder på den thailändska marknaden. Jwell-folk kände den goda viljan från regeringen och folket i Thailand och fick stöd och uppmuntran från många kunder och vänner. Vi kommer att hålla fast vid kärnkonceptet "att vara ärlig mot andra", och fortsätta att skapa värde för kunderna med bättre produkter och mer bekväma tjänster. Även när Covid-19 har återkommit under de senaste åren finns det fortfarande orädda Jwell-människor stationerade på olika utomeuropeiska marknader, som aktivt möter behoven hos utländska kunder och vinner ett gott rykte för varumärket Jwell. Dessutom har alla vanliga och fantastiska Jwell-människor hållit fast vid sina inlägg i flera år och gjort saker bra med sina hjärtan.

9

10

11

12

Oavsett om det är en gammal vän eller en ny vän, har alla Jwell-människor samma dröm, det vill säga att få Jwells utrustning spridd över hela världen, göra Jwells varumärke världskänt och förse världen med produkter av högre kvalitet, bättre kvalitet och snabbare service skapar mer värde.

13

14

15

16

Heta kategorier