alla kategorier

Nyheter

JWELL kommer att delta i Global Biodegradable Plastics Exhibition i Hainan den 23-25 ​​juni. Välkommen att besöka oss!

Tid: 2021-06-21 Kommentar: 156

Den 23 juni 2021, under utställningen för biologiskt nedbrytbar plast, kommer JWELL Machinery att ta med PLA/PET-miljöskyddsarkproduktionslinjens kärndelar av trevals-kalandreringsmaskinen och andra utställningar till Hainan Biodegradable Plastics and Application Exhibition, för att tillhandahålla industrin med avancerad teknisk erfarenhet, har åtagit sig att ge kunderna hög prestanda, hög effektivitet av avancerad utrustning.

Biologiskt nedbrytbart material


PLA-blad1

För närvarande inkluderar de vanliga biologiskt nedbrytbara plasterna på marknaden PLA, PBAT och så vidare. Varje steg i behandlingen av dessa biologiskt nedbrytbara plaster är mycket viktigt. JWELL-maskiner kan inte bara förse kunder med utmärkt extruderingsutrustning, mer är ackumuleringen av rik processerfarenhet. Genom ett djupgående samarbete med ledande företag inom området biologiskt nedbrytbara material, JWELL Machinery har samlat på sig viss processerfarenhet och teknisk grund inom PLA- och PBAT-fälten, för att bättre kunna förse kunderna med högkvalitativa lösningar och skapa mer värde.

PLA2

PBAT blad2


PLA-blad2

Den kompletta uppsättningen av biologiskt nedbrytbar plastutrustning som tillhandahålls av JWELL Machinery tillhandahåller mogna, stabila och högkvalitativa övergripande extruderingslösningar för kunder inom områdena jordbruk, livsmedelsförpackningar, serviser, logistik, 3D-utskriftsmaterial och medicinsk och hälsovård.

PLA 3D-utskrift

Medicinskt rör

JWELL Machinery tillhandahåller modifieringstjänsten för PLA-blandning av biologiskt nedbrytbart material för utveckling och produktion av helt nedbrytbara cateringprodukter. Samtidigt som PLA-materialens höga temperaturbeständighet förbättras, förbättras produktionseffektiviteten avsevärt och påverkan på miljön efter engångsservis minskar, främja en hållbar utveckling av plastindustrin. Från materialtransporterande bearbetning, matning, extrudering, undervattensgranulering, vibrationssiktning till torr efterbearbetning och förpackning, för att säkerställa en långsiktig stabil produktion och tekniskt stöd.

Biologiskt nedbrytbart material2


Blåsgjutning

Under årens lopp har JWELL Machinery alltid varit engagerad i att leda den hållbara utvecklingen av gummi- och plastindustrin. Inom området för nedbrytbar plast, innoverar och utvecklar JWELL Machinery innovativa tillämpningar av biologiskt nedbrytbara materialblandningsmodifieringar, vilket gör ett bidrag till orsaken till global miljö skydd.

TPU ark

PLA-blad3




Heta kategorier