alla kategorier

Nyheter

JWELL kommer att delta i den globala biologiska nedbrytbara plastutställningen i Hainan den 23-25 ​​juni. Välkommen att besöka oss!

Tid: 2021-06-21 Kommentar: 119

Den 23 juni 2021, under den biologiskt nedbrytbara plastutställningen, kommer JWELL Machinery att medföra PLA / PET-miljöskyddsproduktionslinjens kärndelar i kalibreringsmaskinen med tre rullar och andra utställningar till Hainans biologiskt nedbrytbara plast- och applikationsutställning för att tillhandahålla industri med avancerad teknisk erfarenhet, är engagerad i att förse kunder med hög prestanda, hög effektivitet av avancerad utrustning.

Bionedbrytbart material


PLA -blad 1

För närvarande inkluderar de vanliga biologiskt nedbrytbara plasterna på marknaden PLA, PBAT och så vidare. Varje steg i behandlingen av dessa biologiskt nedbrytbara plaster är mycket viktigt.JWELL-maskiner kan inte bara ge kunderna utmärkt extruderingsutrustning, mer är ackumulering av rik processerfarenhet.Genom fördjupat samarbete med ledande företag inom biologiskt nedbrytbart material, JWELL Maskiner har samlat viss processerfarenhet och teknisk grund inom PLA- och PBAT-områdena för att bättre ge kunderna lösningar av hög kvalitet och skapa mer värde.

PLA2

PBAT -blad 2


PLA -blad 2

Den kompletta uppsättningen biologiskt nedbrytbar plastutrustning som tillhandahålls av JWELL Machinery tillhandahåller mogna, stabila och högkvalitativa övergripande extruderingslösningar för kunder inom jordbruk, livsmedelsförpackningar, porslin, logistik, 3D-utskriftsmaterial och medicinsk och hälsovård.

PLA 3D-utskrift

Medicinskt rörrör

JWELL Machinery tillhandahåller modifieringstjänsten PLA för biologiskt nedbrytbart material för utveckling och produktion av helt nedbrytbara cateringprodukter. Medan PLA -materialets höga temperaturbeständighet förbättras, förbättras produktionseffektiviteten kraftigt och miljöpåverkan efter att engångsservis reduceras, främja en hållbar utveckling av plastindustrin.Från material som transporterar bearbetning, utfodring, extrudering, undervattensgranulering, vibrationssiktning till torr efterbehandling och förpackning, för att säkerställa långsiktig stabil produktion och tekniskt stöd.

Bionedbrytbart material 2


Blåsgjutning

Under årens lopp har JWELL Machinery alltid varit engagerad i att leda en hållbar utveckling av gummi- och plastindustrin. Inom området nedbrytbar plast innoverar och utvecklar JWELL Machinery innovativa tillämpningar av biologiskt nedbrytbara material som blandar modifiering, vilket bidrar till orsaken till global miljö skydd.

TPU -ark

PLA -blad 3