alla kategorier

JWELL extruderingslinje av aluminiumkompositpanel (ACP) med hög hastighet

Plats för Ursprung:ChangZhou
Varumärke:JWELL
Modellnummer:JWS135 / 170/180
certifiering:CE, ISO
Minimum antal:1 set
Packaging detaljer:Träpallettförpackning
LEVERANSTID:110 DAYS
Betalningsvillkor:TT,LC


Kontakta
Produktens arbetsvideo

Beskrivning
Plats för Ursprung:ChangZhou Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:JWS135 / 170/180
certifiering:CE, ISO

Aluminiumplastkompositpanel kallad ACP i korthet, sammansatt av aluminiumfolie och polyeten, som använder termo -beläggningsteknik för att producera detta nya byggmaterial. Det används ofta för konstruktionsvägg, ytterdörrsdekoration samt reklam och dekoration av innerdörrar. JWELL Machinery Co, Ltd kombinerar traditionell bearbetningsteknik och praktisk erfarenhet och utvecklar ACP -bräda med hög hastighet, flamskyddsgrad. den maximala effekten kan vara 2500kg/h, linjehastigheten är 10m/min, bredden är 900-2000mm, aluminiumfolietjockleken är mer än 0.18mm.

Vi levererar också normal ACP-linje med utmatningsområde 500-800 kg / h, maximalt linjehastighet 5 m / min, lämplig produktbredd 900-1560 mm, aluminiumfolie tjocklek 0.06-0.5 mm.

Extruderingslinje för ACP -ark

Tillämpningar

   AVS

Specifikationer

ACP2

konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel:
Jwell är den största tillverkaren av extruderingsmaskiner i plast i Kina. Vi har stabil leverantör och avancerad leverantör som ger oss de bästa kvalitetsprodukterna, såsom motor, växellåda, inverter, PLC..etc. Vi garanterar inte bara kvaliteten utan vi kan också säkerställa dess 100% verklig. För det viktigaste, skruven och cylindern, tillverkade vi av oss själva. Dessutom har vi den bästa kundservice. Vi har över 300 kundservice som kan göra kundservice för kunder över hela världen. Som en av våra japanska kunder sa: ”Varhelst människa finns, var du än kan se Jwell People”. Välja Jwell, välja framgång. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att bygga en hög intelligent global extrudering ekokedja tillsammans!

1

Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
集装箱 运输 图片 (4)
包装 图 6
Vanliga frågor

F1: Hur kan jag beställa och göra betalningar?
A1: När dina krav är klara och den bestämda extruderingslinjen är perfekt för dig. Vi skickar tekniska lösningar och Proforma-faktura till dig. Du kan betala via TT-banköverföring, LC som du vill.

F2: Om vi ​​tycker att ditt bankkonto eller e-postadress är annorlunda som tidigare, hur ska vi svara?
A2: Vänligen skicka inte betalningen och dubbelkolla med oss ​​innan du betalar (bankuppgifter kommer att listas i varje proformafaktura.) 

F3: Hur länge är leveransdatumet?
A3: Vanligtvis tar det cirka 1 - 4 månader beror på olika maskiner vid mottagande av förskottsbetalning.

Q4: Vad är din Minimum Order Quantity?
A4: En. Vi erbjuder både skräddarsydda extruderingslinjer och tekniska lösningar. Välkommen kontakta oss för teknisk innovation eller förbättringar för din framtida inköpsplan.   

UNDERSÖKNING