alla kategorier

Jwell PET Sheet Extrusion Line

Plats för Ursprung:ChangZhou
Varumärke:JWELL
Modellnummer:JWS75 / 85/95
certifiering:CE, ISO
Minimum antal:1 set
Packaging detaljer:Träpallettförpackning
LEVERANSTID:110 DAYS
Betalningsvillkor:TT,LC


Kontakta
Beskrivning
Plats för Ursprung:ChangZhou Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:JWS75 / 85/95
certifiering:CE, ISO

● Den parallella tvillingskruvsträngsprutningslinjen för PET-ark, denna linje utrustad med avgasningssystem, och utan behov av torkning och kristallisering. Extruderingslinjen har egenskaperna med låg energiförbrukning, enkel produktionsprocess och enkelt underhåll. Den segmenterade skruvstrukturen kan minska viskositetsförlusten av PET-harts, den symmetriska och tunnväggiga kalanderullen
höja kylningseffekten och förbättra kapaciteten och arkkvaliteten. Flera komponenter doseringsmatare kan styra procentandelen jungfruligt material, återvinningsmaterial och masterbatch exakt, arket används ofta för termoformande förpackningsindustri.

PET-ark Jwell Byron Liu 0086 188 5121

Tillämpningar

PET-2   PLA-2

Specifikationer
ModellFlerskiktEtt lagerMycket effektivt
Extruder modellSJZ75 & 36 / 40-1000SJZ85 / 40-1000SJZ95 & 65 / 44-1500
Produktionstjocklek (mm)0.15-1.50.15-1.50.15-1.5
Huvudmoral (kW)132 / 15200315
Kapacitet (kg / h)500750800-1000


konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel:
Jwell är den största tillverkaren av extruderingsmaskiner i plast i Kina. Vi har stabil leverantör och avancerad leverantör som ger oss de bästa kvalitetsprodukterna, såsom motor, växellåda, inverter, PLC..etc. Vi garanterar inte bara kvaliteten utan vi kan också säkerställa dess 100% verklig. För det viktigaste, skruven och cylindern, tillverkade vi av oss själva. Dessutom har vi den bästa kundservice. Vi har över 300 kundservice som kan göra kundservice för kunder över hela världen. Som en av våra japanska kunder sa: ”Varhelst människa finns, var du än kan se Jwell People”. Välja Jwell, välja framgång. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att bygga en hög intelligent global extrudering ekokedja tillsammans!

1

Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
集装箱 运输 图片 (4)
包装 图 6
Vanliga frågor

F1: Hur kan jag beställa och göra betalningar?
A1: När dina krav är klara och den bestämda extruderingslinjen är perfekt för dig. Vi skickar tekniska lösningar och Proforma-faktura till dig. Du kan betala via TT-banköverföring, LC som du vill.

F2: Om vi ​​tycker att ditt bankkonto eller e-postadress är annorlunda som tidigare, hur ska vi svara?
A2: Vänligen skicka inte betalningen och dubbelkolla med oss ​​innan du betalar (bankuppgifter kommer att listas i varje proformafaktura.) 

F3: Hur länge är leveransdatumet?
A3: Vanligtvis tar det cirka 1 - 4 månader beror på olika maskiner vid mottagande av förskottsbetalning.

Q4: Vad är din Minimum Order Quantity?
A4: En. Vi erbjuder både skräddarsydda extruderingslinjer och tekniska lösningar. Välkommen kontakta oss för teknisk innovation eller förbättringar för din framtida inköpsplan.   

UNDERSÖKNING