alla kategorier

PP 、 PS 、 EVOH Extruderingslinje

Plats för Ursprung:ChangZhou / SuZhou Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:JWS
certifiering:CE, ISO
Minimum antal:1 set
Packaging detaljer:Palettförpackning
LEVERANSTID:110 DAYS
Betalningsvillkor:TT,LC


Kontakta
Produktens arbetsvideo

Beskrivning
Plats för Ursprung:ChangZhou / SuZhou Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:JWS
certifiering:CE, ISO

PP/PS förpackningsblad 、 brevpapper dekorationsark extrudering linjer

PP/PS -ark används i stor utsträckning för mat, paket med elektriska komponenter, olika sorters sand, transparent, lutat korndekorationsark. Vi kan leverera flerskiktsarksträngsprutmaskin enligt kundens krav, utgångsområdet är från 100-1200kg/h för alternativ.

PP-, EVA-, EVOH-extruderingslinje för flera lager
För att möta marknadens höga efterfrågan på produkter utvecklade Suzhou JWELL avancerad teknik med femlagers symmetrisk fördelning och asymmetrisk distribution i sju lager, vilket gör att de producerade plåtarna har bättre barriärprestanda, utmärkt syrehämmande och fuktfuktig. Används främst för geléförpackning, köttförpackning, förpackning av mellanmål och etc, medicin och kosmetisk förpackning.

Tillämpningar

17

447053279082434528

856210137626097921

Specifikationer
ArterSugpaketDekorationsark för brevpapper
MaterialPP/PS/HIPS/EVOHPP/PS/PE
Produktionstjocklek (mm)0.18-2.00.15-2.0
Produktionsbredd (mm)600-1500600-1500
Kapacitet (kg / h)200-1000200-1000


konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel:
Denna produktionslinje använder sig av Europas mest avancerade teknik. Det är en ny forskningsprestation av energibesparande produktionslinje, som är lämplig för extrudering av HDPE, PP och annat polyolefinrör med hög hastighet. Jämfört med den gemensamma produktionslinjen når den energibesparande effekten på 35% och produktens effektivitet ökar mer än 1 gånger, vilket sparar inte bara kostnaden för plats och arbetskraft utan förbättrar också effektiviteten.
Denna produktionslinje har snyggt utseende, högre automagisk grad, produktion pålitlig och stabil.


8
9
10
Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
Vanliga frågor

F1: Vad är din produktionskapacitet?
A1: Vi producerar mer än 2000 avancerade extruderingslinjer varje år över hela världen.

F2: Vad sägs om frakt?
A2: Vi kan skicka de små reservdelarna med flyguttryck för brådskande ärenden. Och hela produktionslinjen till sjöss för att spara kostnaden. Du kan antingen använda din egen tilldelade fraktagent eller vår kooperativa speditör. Närmaste hamn är Kina Shanghai, Ningbo hamn, vilket är bekvämt för sjötransporter ..

F3: Finns det någon tjänst före försäljning?
A3: Ja, vi stöder våra affärspartners med service efter försäljning. Jwell har mer än 300 tekniska testingenjörer som reser över hela världen. Eventuella fall skulle besvaras med snabba lösningar. Vi tillhandahåller utbildning, testning, drift och underhållsservice under en livstid.

F4: Är vårt företag och pengar säkra med Jwell Machinery?
A4: Ja, ditt företag är säkert och dina pengar är säkra. Om du markerar Kinas svarta lista, kommer du att se att den inte innehåller vårt namn eftersom vi aldrig skämmer bort vår kund tidigare. JWELL har gott rykte från kunderna och vår verksamhet och kunder växer år för år.


UNDERSÖKNING