alla kategorier

Jwell PVC Takprofil Extruderingslinje

Plats för Ursprung:ChangZhou Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:SJZ65/132-YF300/400/600
certifiering:CE, ISO
Minimum antal:1 set
Packaging detaljer:Palettförpackning
LEVERANSTID:60 DAYS
Betalningsvillkor:TT,LC


Kontakta
Produktens arbetsvideo

Beskrivning
Plats för Ursprung:ChangZhou Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:SJZ65/132-YF300/400/600
certifiering:CE, ISO


● Maskinen används för att producera PVC-takprofilprodukt, som används i stor utsträckning inom hus- och offentligt dekorationsfält, har icke-föroreningar, lång livslängd, värmeisolering, brandskydd, lätt rengöring och underhåll, enkel byte och återvinningsbar. Denna produkt är mycket populär i Sydasien, Mellanöstern och Nordafrika, såsom Indien, Pakistan, Bangladesh, Turkiet, Algeriet och så vidare.

Beskrivning:

PVC 扣板 工艺流程 图

extruder:

Vi föreslår att kunder använder SJZ65 / 132 och SJZ55 / 110 eller SJZ51 / 105 för att producera PVC-takprofil. För de flesta kunder, när de producerar takprofil, kommer en hög andel kolkalcium att användas. Därför designade vi specialskruvar och tunnor för en sådan typ av produkt. Dessutom är vakuumsystemet också mycket viktigt under produktionen. Jwell kan tillhandahålla skräddarsydd extruder speciellt för produktion av takprofiler.

extruder

Kalibreringstabell:

Standard takprofil kalibreringstabell är 6 meter. Om kunden vill använda höghastighets produktionslinje kan vi designa bordet med 8 meter eller till och med 11.5 meter långa. Så länge bordsmaterialet kan röra vid vattnet designar vi materialet som rostfritt stål för att skydda maskinen från att rostas. Driftstabellen är av Swing-typ vilket är mycket lättare för operatörerna att använda maskinen än den traditionella designen. För vakuumpumpen och vattenpumpen använder vi det bästa märket i Kina. Vi tillhandahåller också importmärken som Sterling vakuumpump och GRUNDFOS vattenpump.

Kalibreringstabell

Avlägsningsenhet och skär

De senaste åren har vi gjort många förbättringar för våra profilsträngsprutningslinjer. Såsom borttagningsenheten och skäraren. Vi designar en “integrerad” avlägsningsenhet och fräs. Det kan spara utrymme för kunden. Dessutom behöver det inte heller justeras centralen när maskiner anländer till kundens fabrik. Transportenheten styrs av frekvensomformaren, som kan se till att dess hastighet synkroniseras med extrudern. Gummikudden är kiselgummi som kan hålla i minst 5-6 år. För skäret har vi två utföranden - sågkniv och knivskärare (utan dammskärare) med specialdesign för dammavlägsnande.

Avdragare


Tillämpningar

TakprofilPVC tak

Specifikationer
Produktionsbredd (mm)200300 / 400600
Extruder typSJZ51 / 105SJZ65 / 132SJZ80 / 156
Motoreffekt (kw)223755
TypYF180YF300 / 400YF600
Utgång (kg / h)80-100150-200300-400
Kylvatten (m³ / h)678
Kompressorluft (m³ / min)0.60.60.6


konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel:
Jwell är den största tillverkaren av extruderingsmaskiner i plast i Kina. Vi har stabil leverantör och avancerad leverantör som ger oss de bästa kvalitetsprodukterna, såsom motor, växellåda, inverter, PLC..etc. Vi garanterar inte bara kvaliteten utan vi kan också säkerställa dess 100% verklig. För det viktigaste, skruven och cylindern, tillverkade vi av oss själva. Dessutom har vi den bästa kundservice. Vi har över 300 kundservice som kan göra kundservice för kunder över hela världen. Som en av våra japanska kunder sa: ”Varhelst människa finns, var du än kan se Jwell People”. Välja Jwell, välja framgång. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att bygga en hög intelligent global extrudering ekokedja tillsammans!


5
6
7
Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
包装 图 4
包装 图 5
集装箱 运输 图片 (4)
Vanliga frågor

F1: Vad är din produktionskapacitet?
A1: Vi producerar mer än 2000 avancerade extruderingslinjer varje år över hela världen.

F2: Vad sägs om frakt?
A2: Vi kan skicka de små reservdelarna med flyguttryck för brådskande ärenden. Och hela produktionslinjen till sjöss för att spara kostnaden. Du kan antingen använda din egen tilldelade fraktagent eller vår kooperativa speditör. Närmaste hamn är Kina Shanghai, Ningbo hamn, vilket är bekvämt för sjötransporter.

F3: Finns det någon tjänst före försäljning?
A3: Ja, vi stöder våra affärspartners med service efter försäljning. Jwell har mer än 300 tekniska testingenjörer som reser över hela världen. Eventuella fall skulle besvaras med snabba lösningar. Vi tillhandahåller utbildning, testning, drift och underhåll under en livstid.

F4: Är vårt företag och pengar säkra med Jwell Machinery?
A4: Ja, ditt företag är säkert och dina pengar är säkra. Om du markerar den svarta listan i Kina ser du att den inte innehåller vårt namn eftersom vi aldrig skurkar vår kund tidigare. JWELL har gott rykte från kunderna och vår verksamhet och kunder växer år för år.

UNDERSÖKNING