alla kategorier

Jwell Tre lager PVC fast väggrör Co-extrusion produktionslinje

Plats för Ursprung:ChangZhou Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:PVC63-1200mm
certifiering:CE, ISO
Minimum antal:1 set
Packaging detaljer:Palettförpackning
LEVERANSTID:60 DAYS
Betalningsvillkor:TT,LC


Kontakta
Produktens arbetsvideo

Beskrivning

Plats för Ursprung:ChangZhou Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:PVC250-630mm
certifiering:CE, ISO

Använd två eller flera SJZ-serier med konisk tvillingskruvsträngsprutning för att implementera samsträngsprutat PVC-rör i tre lager. Rörets smörgåsskikt är högkalcium- eller PVC-skumråvara.

苏州 金 纬 2021 版 -32

1. Extrudern använder super slitstarkt legeringsskruvfat; dubbelskruven matas jämnt och pulvret överbryggar inte;

苏州 金 纬 2021 版 -35

2. Optimerad design av PVC-treskiktsform, den inre flödeskanalen är förkromad och mycket polerad, slitstark och korrosionsbeständig. med speciell dimensioneringshylsa har rörprodukten hög hastighet och bra yta;

苏州 金 纬 2021 版 -34

3. Skärmaskinen antar roterande spännanordning för att anpassa sig till olika rördiametrar, vilket eliminerar besväret med ofta byte av armaturer. Utrustad med en ny typ av justerbar flytande fasningsmekanism, kan fasens storlek justeras efter rördiametern och väggtjockleken, kapning och fasning kan utföras i ett steg. Stängd suganordning, bättre chippsugeffekt.

苏州 金 纬 2021 版 -28


En mängd olika specifikationer och modeller av PVC-skruv-extruder kan producera rör med olika diametrar och olika väggtjocklekar.

2 三层 共挤
Tillämpningar

bild

konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel:

Jwell är den största tillverkaren av extruderingsmaskiner i plast i Kina. Vi har stabil leverantör och avancerad leverantör som ger oss de bästa kvalitetsprodukterna, såsom motor, växellåda, inverter, PLC..etc. Vi garanterar inte bara kvaliteten utan vi kan också säkerställa dess 100% verklig. För det viktigaste, skruven och cylindern, tillverkade vi av oss själva. Dessutom har vi den bästa kundservice. Vi har över 300 kundservice som kan göra kundservice för kunder över hela världen. Som en av våra japanska kunder sa: ”Varhelst människa finns, var du än kan se Jwell People”. Välja Jwell, välja framgång. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att bygga en hög intelligent global extrudering ekokedja tillsammans!8
9
10
Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
Vanliga frågor

F1: Vad är din produktionskapacitet?
A1: Vi producerar mer än 2000 avancerade extruderingslinjer varje år över hela världen.

F2: Vad sägs om frakt?
A2: Vi kan skicka de små reservdelarna med flyguttryck för brådskande ärenden. Och hela produktionslinjen till sjöss för att spara kostnaden. Du kan antingen använda din egen tilldelade fraktagent eller vår kooperativa speditör. Närmaste hamn är Kina Shanghai, Ningbo hamn, vilket är bekvämt för sjötransporter ..

F3: Finns det någon tjänst före försäljning?
A3: Ja, vi stöder våra affärspartners med service efter försäljning. Jwell har mer än 300 tekniska testingenjörer som reser över hela världen. Eventuella fall skulle besvaras med snabba lösningar. Vi tillhandahåller utbildning, testning, drift och underhållsservice under en livstid.

F4: Är vårt företag och pengar säkra med Jwell Machinery?
A4: Ja, ditt företag är säkert och dina pengar är säkra. Om du markerar Kinas svarta lista, kommer du att se att den inte innehåller vårt namn eftersom vi aldrig skämmer bort vår kund tidigare. JWELL har gott rykte från kunderna och vår verksamhet och kunder växer år för år.


UNDERSÖKNING