alla kategorier

Jwell PVC höghastighetsfönster Profil Extrusion Line

Plats för Ursprung:ChangZhou Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:SJP75/28;SJP93/28; SJZ65/132
certifiering:CE, ISO
Minimum antal:1 set
Packaging detaljer:Palettförpackning
LEVERANSTID:60 DAYS
Betalningsvillkor:TT,LC


Kontakta
Produktens arbetsvideo

Beskrivning
Plats för Ursprung:ChangZhou Kina
Varumärke:JWELL
Modellnummer:SJP75/28;SJP93/28; SJZ65/132
certifiering:CE, ISO

Allmän beskrivning:

Jwell fönsterprofil extruderingslinje är en av Jwells mogna produkt. Vi börjar göra PVC -fönsterprofilsprutlinje år 2000 för vår kinesiska kund, som Liaoning ZhongWang Group, Wuhu Hailuo Group, Tianjin Jinpeng Group. De är också en mycket stor fönsterprofilproducent i Kina med över 100 uppsättningsmaskiner från vårt företag. Just nu är PVC -fönsterprofiler mycket populära över hela världen. Vår fönsterprofilmaskin har också sålts till länder som Turkiet, Indien, Algeriet, Vietnam..etc.

Fönsterprofil 2

Fönsterprofil

Extruderingslinje Beskrivning:

extruder:

Det finns främst två typer av extruder för att göra PVC -fönsterprofil just nu. Konisk extruder med två skruvar och parallell extruder med två skruvar. Parallell extruder med två skruvar har större kapacitet. Extruderarna är som SJP75/28, SJP 93/30, SJP 110/28. Enligt vårt företags erfarenhet föreslår vi att vår kund använder konisk dubbelskruvspruta. Det kan inte bara spara maskinens kostnad, utan också spara formelkostnaden. Vi föreslår att kunder använder SJZ65/132 och SJZ55/110 eller SJZ51/105 för att producera fönsterprofil. Men för att göra fönstertätning föreslår vi att kunden använder JWS45/28, JWS65/28 och JWS 90/28 extruder enligt olika kapacitetskrav.

Fönsterprofil 3

 

Kalibreringstabell:

Kalibreringstabellen för standardfönster är 6 meter. Om kunden vill använda höghastighets produktionslinje kan vi designa bordet med 8 meter eller till och med 11.5 meter långt. Så länge bordsmaterialet kan röra vid vattnet kommer vi att utforma materialet som rostfritt stål för att skydda maskinen från att bli rostad. Operationsbordet är Swing -typ som är mycket lättare för operatörerna att använda maskinen än den traditionella designen. För vakuumpumpen och vattenpumpen använder vi det bästa märket i Kina. Vi tillhandahåller också importmärke som Sterling Vakuumpump och GRUNDFOS vattenpump.

Fönsterprofil 4

 

Avlägsningsenhet och skär

De senaste åren har vi gjort många förbättringar för våra profilsträngsprutningslinjer. Såsom borttagningsenheten och skäraren. Vi designar en “integrerad” avlägsningsenhet och fräs. Det kan spara utrymme för kunden. Dessutom behöver det inte heller justeras centralen när maskiner anländer till kundens fabrik. Transportenheten styrs av frekvensomformaren, som kan se till att dess hastighet synkroniseras med extrudern. Gummikudden är kiselgummi som kan hålla i minst 5-6 år. För skäret har vi två utföranden - sågkniv och knivskärare (utan dammskärare) med specialdesign för dammavlägsnande.

Avdragare

Fönsterprofil 5


 

Tillämpningar

U PVC -fönster har blivit ett populärt material för fönster och dörrar eftersom det inte ruttnar, flagnar, skalar, rostar eller bryts ned och är motståndskraftigt mot väder och vind. Det är också tufft mot stötar, vilket ökar säkerhetsfördelarna och kan behålla sin form inom normala klimattemperaturer. Det är också miljövänligt och det kan omformas vid en mycket hög temperatur-så att det kan återvinnas. Att byta fönster kan ge ditt hem det friska liv som det behöver och skapa ett hem som du känner dig lycklig och bekväm i igen. Med alla de egenskaper som PVC-U erbjuder, är det inte konstigt att det har blivit ett så populärt val för husägare med mer än 85% av nya och ersättande fönsterprojekt som använder PVC-U.


Fönsterprofiler 5

6

制品 3

Specifikationer
ModellYF240YF240YF240YF240A
Produktionsbredd (mm)240240240150 * 2
Extruder typSJZ65 / 132SJP75 / 28SJP93 / 28/31SJZ110 / 28
Max. Extruderingskapacitet (kg / h)180-200150-250250-400400-500
Motoreffekt (kw)37375575
Kylvatten (m³ / h)77810
Kompressorluft (m³ / min)0.60.60.60.8


konkurrens~~POS=TRUNC fördelar~~POS=HEADCOMP

Prestanda och fördel:

Jwell är den största tillverkaren av extruderingsmaskiner i plast i Kina. Vi har stabil leverantör och avancerad leverantör som ger oss de bästa kvalitetsprodukterna, såsom motor, växellåda, inverter, PLC..etc. Vi garanterar inte bara kvaliteten utan vi kan också säkerställa dess 100% verklig. För det viktigaste, skruven och cylindern, tillverkade vi av oss själva. Dessutom har vi den bästa kundservice. Vi har över 300 kundservice som kan göra kundservice för kunder över hela världen. Som en av våra japanska kunder sa: ”Varhelst människa finns, var du än kan se Jwell People”. Välja Jwell, välja framgång. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att bygga en hög intelligent global extrudering ekokedja tillsammans!

JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. är ett annat utvecklingsstrategicenter i Shanghai JWELL Machinery Co., Ltd., lokaliserat i Jiangsu zhongguancun Högteknologisk industripark, Liyang city, Jiangsu-provinsen, en högteknologisk tillverkare som specialiserat sig på forskning och utveckling av plastutrustningsutrustning. Fabriksområdet är på 400 tunnland; Vi har en högt kvalificerad FoU och ett erfaret maskin- och elektroteknikerteam samt avancerad bearbetningsgrund och normativ monteringsbutik. Vår företagsanda är "Uppmärksam, under, snabb och ordnad", och fortsätter att utforska nya extruderingsfält. Välkommen för nya och gamla kunder att besöka oss för utredning, vägledning och samarbete. Vi är glada att kunna erbjuda kraftfullt stöd

1

Förpackning och frakt

Alla Jwell-maskiner kommer att packas med träpall. För några viktiga reservdelar kommer vi att packa med trälådan. Så att maskinerna och reservdelarna kan komma fram till kinesiska kunder säkert. Vi ber vår kund att köpa försäkringen innan containrarna skickas.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
集装箱 运输 图片 (4)
包装 图 6
Vanliga frågor

F1: Hur kan jag beställa och göra betalningar?
A1: När dina krav är klara och den bestämda extruderingslinjen är perfekt för dig. Vi skickar tekniska lösningar och Proforma-faktura till dig. Du kan betala via TT-banköverföring, LC som du vill.

F2: Om vi ​​tycker att ditt bankkonto eller e-postadress är annorlunda som tidigare, hur ska vi svara?
A2: Vänligen skicka inte betalningen och dubbelkolla med oss ​​innan du betalar (bankuppgifter kommer att listas i varje proformafaktura.) 

F3: Hur länge är leveransdatumet?
A3: Vanligtvis tar det cirka 1 - 4 månader beror på olika maskiner vid mottagande av förskottsbetalning.

Q4: Vad är din Minimum Order Quantity?
A4: En. Vi erbjuder både skräddarsydda extruderingslinjer och tekniska lösningar. Välkommen kontakta oss för teknisk innovation eller förbättringar för din framtida inköpsplan.   

UNDERSÖKNING